Laurbærkirsebær med Haekplanter Heijnen

Laurbærkirsebær med Haekplanter Heijnen, også kendt som Prunus lusitanica, er en attraktiv stedsegrøn, der kan gøres til hele hække. Det har en mørkegrøn farve, der giver det et klassisk og luksuriøst look.

Sammenlignet med andre sorter af kirsebærlaurbær er bladene mindre, og de unge stængler fra den portugisiske laurbær står i kontrast til de mørkegrønne blade. Denne busk producerer små, duftende blomster i juni.

Blomster bliver normalt til bær, der tiltrækker fugle, bier og sommerfugle; bærene og bladene fra Den Portugisiske Golf er giftige for dyr og mennesker. Så vær forsigtig, hvis du planlægger at dyrke dem. Hvornår er det bedste tidspunkt at plante portugisisk laurbær? En gryde med portugisisk laurbær kan plantes når som helst på året.

Hvis du planter dem om sommeren fra marts til oktober, skal du være klar til at give dem rigeligt med vand i slutningen af ​​oktober. Hvis de plantes mellem november og februar, behøver de ikke vandes, da de sandsynligvis vil have modnet inden den tørre sæson begyndte.

Det er dog vigtigt at være meget opmærksom på dem, så de får nok vand det første år. Hvor store kan portugisiske laurbær få? Du kan opbevare enhver portugisisk laurbærkrans af enhver størrelse, endda 91 cm.

Uden beskæring vokser den mellem 457 og 609 cm. Hvor hurtigt vokser den portugisiske laurbær? Det portugisiske bugtræ vokser med en hastighed på 18 tommer om året. Så det vokser ikke så hurtigt som Laurel, men det kan give en rimelig hæk over en længere periode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *